Csúsznak az utak, egyre több a baleset

2013.12.05. 08:47

Valószínűleg a hirtelen jött hideg miatti megváltozott útviszonyoknak köszönhető, hogy több közúti baleset is történt az országban a szerda esti és csütörtök reggeli órákban.

Eddig ezekről szereztünk tudomást:

  • Felborult és az út közepén állt meg egy autó a 75-ös főúton, Zalaszentmihály közelében. A baleset csütörtök reggel 6 óra 50 perc körül történt, az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Az autó sofőrjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
  • Nagy sebességgel nekihajtott két, a zöld lámpánál várakozó autónak, majd megpördülve egy harmadiknak csapódott, végül a járdára sodródva egy fa és egy kerítés közé szorulva állt meg egy autó szerda este a budapesti XII. kerületben.
  • Villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba sodródott egy autó a Budapestről Kecskemét felé haladó 5-ös főút 84-es kilométerénél csütörtök reggel fél 8 körül. A balesetben ketten megsérültek, a villanyoszlop kidőlt, és még a vezetékek is leszakadtak, ezért a külső sávot le kellett zárni, rendőrök irányítják a forgalmat.
  • Elütöttek egy idős nőt Békéscsaba egyik forgalmas pontján, a Csabagyöngye és a Munkácsy Mihály Múzeum közti zebrán csütörtök reggel. A nőt kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincs információ.

Cikkünk folyamatosan frissül.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport