Botond, Mózes
EUR 389,42 Ft
USD 372,97 Ft
12 °C
29 °C

Kövér 180 ezerre büntetné a molinózó PM-eseket

2013.12.12. 18:00

Szabó Rebeka és Scheiring Gábor tiszteletdíjának csökkentését javasolja Kövér László házelnök, amiért a Párbeszéd Magyarországért független képviselői hétfőn egy molinót tartottak fel az ülésteremben.

A két politikus a napirend elfogadása előtt egy "Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben" feliratú molinót vitt előbb az ülésterem közepére, majd a karzatra. A házelnök már akkor jelezte, büntetésre számíthatnak az akcióért.

Kövér László csütörtöki előterjesztésében azt javasolja, a parlament 131 ezer forinttal csökkentse Szabó Rebeka és 50 ezer forinttal Scheiring Gábor tiszteletdíját, mert súlyosan megsértették az Országgyűlés rendjét. Indoklása szerint Szabó Rebekával szemben azért kezdeményezi a maximális - havi tiszteletdíjának egyharmadát kitevő - bírság kiszabását, mert korábban hasonló magatartása miatt már megbüntették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek