Botond, Mózes
EUR 385,01 Ft
USD 369,34 Ft
12 °C
29 °C

A hévízi tó alján ragadt egy fiú

2013.12.24. 20:17

Kedden kora délután egy kaposvári fiatalember eddig ismeretlen körülmények között eltűnt a hévizi tó vízében - írja az MTI. Barátja azonnal riasztotta a fürdő személyzetét, de mivel a 22 éves fiú továbbra sem merült fel, ezért kihívták a vízimentőket is, hátha ők többre mennek a harminc méter mély, tavirózsákkal benőtt vízben.

Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője néhány óra elteltével be is jelentette, hogy a búvárok 20 méter mélységben megtalálták a holttestet. A halál okáról nem kaptunk tájékoztatást, de Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke azt mondta, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért a rendőrség csak közigazgatási eljárás keretében indított vizsgálatot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek