Terry Black: Ők az erkölcstelen politikusok

2013.12.25. 13:49

Terry Black beváltotta az ígéretét, amelyről korábban a Borsnak beszélt, a Facebook-oldalán ugyanis elkezdte közzétenni azoknak a politikusoknak a listáját, akik tudomása szerint "sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde". A bejegyzésben csak annyi áll:

Semjén Szájer Vona

a többieket nem sorolom mert lesz még alkalom

Terry Black korábban Facebookján is megosztotta az ultimátumot. Azt írta: 

Kedves Parlamenti Bácsik és Nénik most vagy Bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy Szenteste 20 órakor fel teszem az oldalamra azok bácsik nevét akik sokkal erkölcstelenebbek mint Krasznai Tünde ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok

Ahogy azt korábban megírtuk, Terry Black azon háborodott fel, hogy az egyik x-faktoros énekesnő, Krasznai Tünde nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén, mivel a szolgálat elnöke úgy vélte, hogy a konzervatív szülők és tanárok, valamint az egyházak képviselői nem örülnének annak, ha egy korábban felnőttfilmekben szereplő énekes lépne fel az ünnepségen, ezért megkérték az RTL Klubot, hogy Krasznai Tünde szereplésétől tekintsenek el. Az RTL Klub erre az összes x-faktoros szereplését visszamondta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport