Körözik a playmate-et, fogházba kerülhet

2013.12.29. 09:33 Módosítva: 2013.12.29. 11:27

Barsi Adri, playmate megharapott egy rendőrt, amiért közmunkára ítélték. Barsi azonban nem kezdte el hivatalosan a közmunkát időben, így büntetését fogházra változtatták, és mivel a köztársasági elnök elutasította kegyelmi kérvényét, ezért most körözés alatt áll, írja a Bors. A lap elérte a playmate-et, aki szerint jogtalanul akarják börtönbe csukni.

Barsihoz korábban egy rokona hívott segítséget, mivel a lány túl sok altatót vett be. A helyszínre kiérkező rendőrökkel azonban nem volt együttműködő, olyannyira, hogy amikor már a földön akarták a kezeit hátrabilincselni beleharapott az egyik rendőr karjába. A lányt ezért hivatalos személy elleni erőszakért közmunkára ítélték.

Barsi a Borsnak elmondta, hogy a közmunkát egy állatmenhelyen azért nem tudta idejében elkezdeni, mert sokáig kórházban volt. A kórház után azonban önként jelentkezett és le is dolgozta a 25 napot. Mivel azonban a menhely aláírásával igazolt papíron az szerepel, hogy önkéntes munkát végzett, így a bíróság azt nem fogadja el, hiszen a munkát nem a bíróság rendelkezése alapján végezte. Ezért elindult ellene egy eljárás, amiben a közmunkát letöltendő fogházra változtatták.

„Szenteste előtti napon jött a kegyelemdöfés: a köztársasági elnök elutasította a kegyelmi kérvényemet. Augusztusban be kellett volna vonulnom, egyszer kaptam halasztást, másodszor nem. És kegyelmet sem.” − mondta szomorúan a playmate a Borsnak, aki hozzátette, hogy egy másik ügyben sértettként érintett, így amikor egy szembesítés miatt majd a bíróságra kell mennie tudja, hogy onnan már nem mehet haza: „Oda elmegyek, de tudom, már nem engednek ki, viszem a cuccomat. Ha addig nem kapnak el máshol."