Feladta magát a harapós playmate

2014.01.06. 22:00 Módosítva: 2014.01.06. 22:12

Barsi Adrienn playmate megharapott egy rendőrt, amiért közmunkára ítélték. Barsi azonban nem kezdte el hivatalosan a közmunkát időben, így büntetését fogházra változtatták, és mivel a köztársasági elnök elutasította kegyelmi kérvényét, ezért a rendőrség körözte - írta a Bors

5324314 8b95973c9fbfd57d48b68531b7a30302 wm

A Blikk hétfő este úgy értesült, hogy vasárnap délelőtt a pszichiátriáról, ahol bujkált, önszántából bevonult a büntetés-végrehajtás Nagy Ignác utcai gyűjtőjébe, hogy megkezdje 25 napos elzárását.

A Blikknek még sikerült beszélnie az alkoholproblémai miatt meglehetősen rossz állapotban lévő modellel vasárnap a Merényi Gusztáv kórház addiktológiai osztályán, ám az egykor csodált, mára alig felismerhető playmate még aznap este elhagyta a kórtermet, hogy elbúcsúzzon azoktól, akik még mellette állnak - írta a lap.

A Blikk úgy tudja, Barsi a Nagy Ignác utcából azonnal átkerült a női elítélteket fogadó Gyorskocsi utcai intézetbe, aminek négy hétig lesz vendége.

Előzmények

Barsihoz korábban egy rokona hívott segítséget, mivel a lány túl sok altatót vett be. A helyszínre kiérkező rendőrökkel azonban nem volt együttműködő, olyannyira, hogy amikor már a földön akarták a kezeit hátrabilincselni beleharapott az egyik rendőr karjába. A lányt ezért hivatalos személy elleni erőszakért közmunkára ítélték.

Barsi a Borsnak elmondta, hogy a közmunkát egy állatmenhelyen azért nem tudta idejében elkezdeni, mert sokáig kórházban volt. A kórház után azonban önként jelentkezett és le is dolgozta a 25 napot. Mivel azonban a menhely aláírásával igazolt papíron az szerepel, hogy önkéntes munkát végzett, így a bíróság azt nem fogadja el, hiszen a munkát nem a bíróság rendelkezése alapján végezte.