Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Félmilliárdért venne mobilgátat a katasztrófavédelem

2014.01.13. 16:28

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság nyílt közbeszerzésen keres szállítót mobilgátelemekre, nettó 591 millió forint becsült értékben, idézi az MTI a hétfői Közbeszerzési Értesítőt. 

Az összegért 10 kilométer hosszú - esetleg ennek a negyedével több -, árvízi védekezéshez szükséges mobilgátelemeket, annak tartozékait, valamint az azok tárolásához és szállításához szükséges 5 darab konténert kívánnak beszerezni. Az elemekből 8 kilométernyinek 20 méteresnek, 2 kilométernyinek pedig 10 méter hosszúságúnak kell lennie.

Ajánlatot az a társaság tehet, amelynek a nettó árbevétele az elmúlt három üzleti év mindegyikében elérte a 100 millió forintot. A mobilgát szállításából származó nettó árbevételnek pedig - a három évben együtt - el kell érnie az 50 millió forintot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!