Hiába ütötte arcon ököllel a trafikosnőt

2014.01.28. 16:28

Budapesten, a Lövőház utcában január 25-én este tíz órakor egy férfi bement egy Nemzeti Dohányboltba, ahol az ott dolgozó eladó bántalmazása közben a bevételt követelte. Az alkalmazottnak sikerült megnyomnia a pánik gombot, ami elriasztotta a tettest, így az végül üres kézzel menekült el a helyszínről.

Keressük a rablót

A rablóról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, amin egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi látható. Az ismeretlen világos baseball sapkát, vastag kötött felsőt - aminek ujja szürke, mellrésze fehér, a hátrészén sötétkék alapon a „Dangerous Avalanches” felirat olvasható, és sötét nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1-346-18-40/140 telefonszámon.

Kedd este újabb dohányboltot raboltak ki Budapesten. Az ismeretlen tettes az Egressy úton lévő dohányboltban fegyverrel vagy annak látszó tárggyal követelte a bevétel átadását. Az alkalmazott készpénzt adott át, azután a tettes elmenekült, lövés nem történt, írta az MTI.