Bokros beugrana a balos buliba

2014.01.30. 18:20

Tárgyalásokat folytat a baloldali összefogással Bokros Lajos és mozgalma, a Modern Magyarország (MoMA), jelentették be csütörtökön az Igen! Lehetséges! című rendezvényükön.

Bokros Lajos elnök, Pusztai Erzsébet alelnök és Kajdi József elnökségi tag egy külső, programalapú támogatói megoldáson gondolkodnak. Ez azt jelenti, hogy a támogatásért cserébe ők nem kérnének pozíciókat és egyéni helyeket, viszont bizonyos garanciákat igen, például a jogállam helyreállítására, jelentette az Index munkatársa az eseményről. 

1606419 423754694423853 1414009892 o
Fotó: Modern Magyarország Mozgalom

A baloldali nyitást jelzi, hogy a rendezvényen részt vesz az MSZP-től Horváth Csaba főpolgármester-jelölt és MSZP-alelnök, illetve Molnár Zsolt az MSZP kampányfőnöke. A Demokratikus Koalíciót Bauer Tamás és Niedermüller Péter alelnökök képviselik. A liberálisoktól Bősz Anett jelent meg, és ott van Herényi Károly is a régi MDF-ből. Tudósítónk szerint feltűnt egy Dávid Ibolya-hasonmás is, de róla kiderült, hogy énekesnő.

Bokros Lajos a helyszínen a tavaly az Élet és Irodalomban megjelent 140 pontos akciótervét osztogatja a közönségnek, a rendezvényt az ATV és a Klubrádió élőben közvetíti.