Elrabolta, majd bozótban hagyta gyerekét

2014.02.18. 17:18

Egy 19 éves udvardi (Érsekújvári járás) édesanya kedd reggel tett bejelentést a rendőrségen, miszerint élettársa elrabolta tőle közös fiukat, egy hat hónapos kisbabát. A pár összeveszett, majd a 24 éves férfi pár fenyegető szó után megfogta a kisfiút, és BMW-jével elhajtott a helyszínről - írja a Parameter.sk.

A rendőrök lezártak minden Udvardról kivezető utat, és számos gépkocsit ellenőriztek. A település 30 kilométeres körzetében autós és gyalogos járőrök ellenőrizte a parkokat, réteket, mezőgazdasági területeket, erdőket. Minden olyan helyszínt felkerestek, ahol az anya elmondása szerint a gyermek apja elrejtőzhetett gyermekükkel.

A bozótosban találták meg

A közeli Csúz község mellett meglátták a földeken parkoló, körözött BMW-t. Az autó üres volt, a rendőrök elkezdték átkutatni a közeli bozótost. 50 méterre a parkoló autótól megtalálták a babát, aki csendben feküdt egy földre helyezett autós gyerekülésben.

A járőrök autójukba helyezték a gyermeket, mentőt hívtak, és értesítették a sokkos állapotban lévő édesanyát.

A mentő kórházba szállította a babát, ahova már édesanyja is vele tartott. Az orvosok külsérelmi nyomokat nem találtak rajta, de a keddi nap folyamán további vizsgálatokat végeznek el rajta, hogy minden egyéb sérülést ki lehessen zárni.

A gyermek apját nem találják, őt továbbra is körözi a rendőrség.