Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Végigszexelte a börtönt a férjgyilkos nő

2014.02.19. 06:45
Ha igaz, amit a férje meggyilkolása miatt elítélt 33 éves S. Andrea állít, akkor több börtönőrnek is elcsavarta a fejét a debreceni börtönben.

A nő azt állította, hogy a debreceni börtönben három őrrel is titkos viszonyba bonyolódott - írja a Blikk. Amíg az ügyészség szerint H. József szerelmes levelekkel bombázta a nőt, K. Zoltán a zárkában „kényeztette" Andreát. A harmadik őr, Á. Gábor pedig a zuhanyzóban, a lépcsőfordulóban vagy a zárka ajtaján lévő tátikán keresztül közösült S. Andrával. A Blikk szerint a három őr közül egyedül K. Zoltán nem tagadta, hogy szenvedélyes sorokat váltott az elítélttel, de állítja, ennél tovább ha akart sem tudott volna menni. 

K. Zoltán az elítélt testvérét is megkereste, hogy biztosan célba érjenek a levelei. Mi több, egy SIM kártyát is vetetett a testvérrel, hogy többet beszélhessen a nővel. S. Andrea bátyja szerint ez is lett a veszte, mert amikor a büntetés-végrehajtási intézet ellenőrizte a számot, helyette K. Zoltán vette fel a telefont. 

Az asszony vallomása alatt a bíróság erkölcsi okokból zárt tárgyalást rendelt el. 

S. Andreát még tavaly ítélték jogerősen életfogytiglani szabadságvesztésre, mert 2010-ben brutálisan meggyilkolta a férjét. A táblabíróság előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek az akkor 30 éves nőt. Leghamarabb 35 év után helyezhetik feltételes szabadlábra.