Megtámadtak egy fiatal lányt Dunaújvárosban

2014.02.24. 10:36

Szemtanúit keresi a rendőrség annak a támadásnak, amely január végén ért egy fiatal lányt Dunaújvárosban – jelenti a HavariaPress.

A Fejér megyei városban január 29-én kora délután, egy és két óra között szólított le egy férfi egy fiatal lányt, a városi kórház kerítése melletti, elhagyatott területen, majd az ellenkezése dacára megpróbálta erőszakkal visszatartani.

A rendőrök azonosították a 39 éves férfi elkövetőt, akivel szemben személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt indult eljárás. A történtek részletei azonban egyelőre még meglehetősen tisztázatlanok, az ellentmondások feloldása érdekében ezért a rendőrség a támadás szemtanúit is keresi.

Kérik, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a nap 24 órájában hívható 06/25-510-510 telefonszámon, vagy bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla