Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Eltűnt egy ausztrál férfi Budapesten

2014.03.01. 22:40

Nyomtalanul eltűnt a fővárosban egy régóta Budapesten élő ausztrál állampolgár - számolt be a Blikk. Geoffrey David Benett múlt hét csütörtökön megígérte, hogy elmegy egy baráti társaságba vacsorára, de nem érkezett meg.

1dc30f5
Fotó: Linkedin.com

A Blikknek Geoffrey egyik barátja elmondta, hogy azonnal felhívták az összes kórházat, a keresésbe a rendőrség és a vízirendőrség is bekapcsolódott, de eddig nem akadtak a nyomára.

A környékbeli utcákat is kiplakátolták, hátha valaki látta a férfit. Az V. kerületi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az ügyet.

A Police.hu azt írja, február 20-án Budapest V. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. 

A férfi körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Geoffrey David Benettet felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-373-1053 telefonszámot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?