Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mutogatta magát a buszon, elfogták

2014.03.02. 09:27 Módosítva: 2014-03-02 16:59:16

Szeméremsértés gyanúja miatt rendőrségi eljárás indult egy 47 éves gyáli féfi ellen, közölte honlapján a rendőrség. J. Róbert István a gyanú szerint péntek reggel egy budapesti, 18. kerületi buszmegállóban egy fiatalkorú lány mellé állt, és a nadrágja sliccénél fogdosta magát.

Majd felszálltak a buszra, a lány hátul leült, és tanulni kezdett. Amikor felnézett, látta, hogy J. tőle körülbelül két méterre áll, őt nézi, és magát szeméremsértő módon mutogatja. A tanuló úgy tett, mintha nem látta volna, ekkor a férfi odament hozzá, és le akart mellé ülni. A lány megijedt, és egy utashoz szaladt, majd leszálltak a buszról a következő megállónál.

A lány az esetet követően értesítette a rendőrséget. A rendőrök félórán belül elfogták a férfit a busz csepeli végállomásánál.