Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Résen volt a szabadnapos rendőr

2014.03.03. 10:48

Szokatlan látvány fogadta azt szabadnapos rendőrt, akinek az ablakon kinézve a részegen randalírozó B. László Eduárdon akadt meg a szeme. A férfi a közeli parkolóban belehajtott egy autóba, imbolyogva körbejárta, többször belerúgott a kocsi lökhárítójába, majd visszaült a saját autójába.

Az éber zászlós, aki – mit ad az ég – éppen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály Központi Gépkocsizó és Járőrszolgálati Osztály állományába tartozott, az autóhoz szaladt, és igazoltatta B. László Eduárdot, aki elkezdett káromkodni, és nem volt hajlandó kiszállni a kocsiból, később el is akart hajtani a helyszínről.

A zászlós a lehúzott ablakon behajolt, a slusszkulcsot kivette a gyújtáskapcsolóból és a földre dobta. A rendőr bevont egy járókelőt is az intézkedésbe a férfi agresszivitása miatt, közösen tudták végül lefogni, így várták meg a kiérkező nem szabadnapos rendőröket.