Judit
2 °C
7 °C

Ön tudja, ki lőtt tegnap a Dankó utcában?

2014.03.04. 13:36

Gumilövedékkel lövöldöztek a Dankó utcában hétfő este ismeretlenek – írja a police.hu. Tegnap egy olvasónktól értesültünk először, hogy lövöldözés volt, de akkor sem a rendőrség, sem a mentők nem tudták, pontosan mi történt:

Hat-nyolc lövést hallott eldördülni a Dankó utcában olvasónk. A lövések kilenc óra előtt pár perccel sorozatban egymás után hallatszottak, majd óriási kiáltozás kezdődött az egyik gangos háznál, és szirénázó autók érkeztek. Olvasónk szerint veszekedések gyakran vannak azon a környéken, de lövéseket eddig még nem hallott soha.

– írtuk hétfőn.

A rendőrség most közleményt adott ki, mely szerint a nyolcadik kerületi Dankó utcában hétfő este 9 körül

egyelőre ismeretlen személyek egy guruló gépjárműből több lövést adtak le, amelyek három közelben parkoló autóban kismértékű kárt okoztak (horpadás, festék lepattogzás). A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt. A helyszínen a rendőrök több gumigolyót foglaltak le, senki sem sérült meg.

A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?