Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Eltűnt egy szlovák nő a fóti vonaton

2014.03.05. 18:04

Magdolen Helga 33 éves szlovák állampolgár 2014. március 1-jén felszállt a fóti vasútállomásról 8 óra 25 perckor Komárom irányába induló személyvonatra, de nem érkezett meg, azóta sem találják.

A nő 160 centiméter magas, 70 kilogramm. Fekete vállig érő göndör haja van, melyben van néhány ősz hajszál is. Haját mindig kibontva hordja. Szeme barna színű, 36-os lába van és nőies cipőket hord. Magdolen Helga rendszerint egy meggybordó színű vállra akasztható, nagyobb méretű női táskát hord. A keresett személy gyógyszereket szed, melyeket nem vitt magával.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri:

Aki a mellékelt képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p:8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?