Árpád
-2 °C
3 °C

Gyurcsány menjen a konyhába, mondta Velő

2014.03.05. 18:16

Gyurcsány Ferencnek inkább a konyhában lenne a helye nem a politikában – mondta a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szerdai, szegedi látogatása kapcsán tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP helyi szervezetének sajtóreferense.

Velő Miklós hangsúlyozta: arra kérik a politikust, kérjen bocsánatot és inkább "főzőcskézzen", ugyanis az elmúlt hónapokban bemutatott „trollkodása” emlékeztet miniszterelnökségére, trükkök százaira, a végighazudott évekre, a kormányzás helyetti idétlen "táncikálásra", és elsősorban az ország tönkretételére. Szerintük bocsánatot kell kérnie az egyébként is nehéz sorsú közfoglalkoztatott emberektől, akikről a korábbi fórumán megalázóan beszélt és azt mondta, hogy az ő munkájuk nem ér semmit. A szegediek azt üzenik Gyurcsány Ferencnek, hogy Magyarország, a magyar emberek kemény munkájából jutott ki abból a gödörből ahová a Gyurcsány-koalíció taszította - mondta Velő Miklós.

A berettyóújfalui videóra utalva elmondta: bocsánatot kell kérnie azért is, mert egy a bajaihoz hasonló videót gyártott, melyben egy szintén nehézsorsú embert vettek rá a hazugságra, önző politikai céljuk érdekében. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?