Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Kastélya helyett irodájában raboskodik Ruttner

2014.03.08. 10:25 Módosítva: 2014-03-08 10:35:47

Ceglédberceli kastélya helyett a lakásként is funkcionáló, VI. kerületi irodájában került házi őrizetbe Ruttner György sztárügyvéd, írja a Blikk.

A korábban a drogozva autóbalesetet okozó Stohl Andrást és az asszonyverő Damu Rolandot is védő Ruttner amost védencei sorsára jutott: bokájára GPS-jeladó került. A bíróság azért döntött így, mert tartani lehet a bűnismétléstől és az eljárás befolyásolásától, közölte Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője.

Szegény Ruttner György! Nem raboskodhat itt...
Szegény Ruttner György! Nem raboskodhat itt...
Fotó: www.ruttner-farm.hu

Ruttner ellen azért indult eljárás, mert állítólag többtízmillió forintot síbolt el abból a pénzből, amit az ügyfelei helyeztek el nála ügyvédi letétben. A sztárügyvéd viszont azzal védekezett, hogy ezek a milliók nem a letétekből lettek kivéve, hanem uzsorakölcsönbe kapta K. Jánostól. Akinek végül vissza sem adta a pénzt, mert nem írtak alá semmilyen kölcsönszerződést.

A Blikk információi szerint m iután kirobbant a Ruttner-botrány, sorra jelentkeztek az ügyvéd ügyfelei attól tartva, hogy az ő letétbe helyezett pénzük sincs már meg. Félelmük beigazolódott, így indult el az újabb eljárás Dr. Ruttner György ellen, akit két nappal ezelőtt gyanúsítottként hallgattak ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?