Menyhért, Mirjam
17 °C
28 °C
Index - In English In English Eng

Kastélya helyett irodájában raboskodik Ruttner

2014.03.08. 10:25 Módosítva: 2014.03.08. 10:35

Ceglédberceli kastélya helyett a lakásként is funkcionáló, VI. kerületi irodájában került házi őrizetbe Ruttner György sztárügyvéd, írja a Blikk.

A korábban a drogozva autóbalesetet okozó Stohl Andrást és az asszonyverő Damu Rolandot is védő Ruttner amost védencei sorsára jutott: bokájára GPS-jeladó került. A bíróság azért döntött így, mert tartani lehet a bűnismétléstől és az eljárás befolyásolásától, közölte Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője.

Szegény Ruttner György! Nem raboskodhat itt...
Szegény Ruttner György! Nem raboskodhat itt...
Fotó: www.ruttner-farm.hu

Ruttner ellen azért indult eljárás, mert állítólag többtízmillió forintot síbolt el abból a pénzből, amit az ügyfelei helyeztek el nála ügyvédi letétben. A sztárügyvéd viszont azzal védekezett, hogy ezek a milliók nem a letétekből lettek kivéve, hanem uzsorakölcsönbe kapta K. Jánostól. Akinek végül vissza sem adta a pénzt, mert nem írtak alá semmilyen kölcsönszerződést.

A Blikk információi szerint m iután kirobbant a Ruttner-botrány, sorra jelentkeztek az ügyvéd ügyfelei attól tartva, hogy az ő letétbe helyezett pénzük sincs már meg. Félelmük beigazolódott, így indult el az újabb eljárás Dr. Ruttner György ellen, akit két nappal ezelőtt gyanúsítottként hallgattak ki.