Már megint fegyverrel raboltak ki egy Nemzeti Trafikot

2014.03.08. 10:54 Módosítva: 2014.03.08. 10:57

Március 8-án hajnalban fegyverrel raboltak ki ismeretlen tettesek egy Nemzeti Dohányboltot Budapest II. kerületében a Ferenchegyi úton.

Lassan már tényleg pont olyan veszélyes lesz elsötétített Nemzeti Dohányboltban dolgozni, mint vadnyugati bankot nyitni egy spagettiwesternben. Az eladókat rendszeresen fenyegetik, volt hogy egy férfi fejszével rabolt ki egy trafikot, máskor rá is lőttek a dohányboltosra, ráadásul ezekből az akciófilmekbe illő eseményekből az utcáról sajnos semmit sem láthattak azok, akik segíteni tudtak volna az eladónak, mert a törvény betűje szerint a dohánybolt kirakatát el kell takarni, nehogy véletlenül a 18 éven aluliak megláthassák azokat a cigarettásdobozokat, amikből a szüleik és a barátaik naponta kiveszik a "gyilkos kátrányrudakat".

Közben a rendőrség egy XIV. kerületi, februári trafikrablás ügyében is keresi a tettest: itt a terepmintás kapucnit viselő, pufimellényes, sportos elkövető egyszerűen átugrott a pulton, és fegyvernek látszó tárggyal hadonászva kényszerítette a rettegő eladólányt a bevétel átadására. Az esetről videó is készült, amin jól látható, hogy a férfi a rablás előtt terepszemlét tartott a Nemzeti Dohányboltban egy kék színű pulóverben. Aki felismeri az elkövetőt, jelezze a rendőrségnek!

14ker dohánybolt rablás

Trafikrablós térképünkön a Police.hu hírei alapján állítottuk össze az eddig kirámolt Nemzeti Dohányboltok térképét. Ha a rendőrség újabb esetekről is hivatalos tájékoztatást ad, a térképet frissíteni fogjuk. Olvasóink a tema+trafik@mail.index.hu címen küldhetnek kiegészítést.

A térképre kattintva nagyíthat és navigálhat, az ikonokra kattintva a dátum és a helyszín látható. A legutóbbi eset vasárnap hajnalban történt: Szombathelyen egy ismeretlen férfi fejszével rabolt ki egy trafikot.


View Kirabolt trafikok in a larger map