Ronda képeslapokkal rémisztgetik a nőket a politikusok

2014.03.08. 08:32
Új őrület hódít a Facebookon. Politikusok posztolnak csúnya és giccses képeslapokat a nemzetközi nőnapon. Ha valaki rondaképeslap-mentes szombatot akar magának, ne menjen fel a közösségi oldalakra. Mi szóltunk!

Kedves Hölgyek!

Nem is lényeges, hogy személy szerint ki rontotta el a szombat reggelüket. Szűcs Lajos, Lasztovicza Jenő, Vona Gábor, az MSZP Vas megyei szervezete vagy az összes többi politikai szereplő, aki a Facebookon van.

A felelősség közös.

A magyar politika újabb mélypontját villantotta meg, amikor csúnya, ötlettelen, giccses nőnapi "képeslapokkal" árasztották el a Facebookot.

Erre nincs mentség, ezért Hágában felelniük kell mindannyiuknak.

A helyzet drámai. Itt már nem elég a kormányváltás. 

Ízlésváltásra lenne szükség, nem is, inkább ízlésforradalomra, ami egyszer és mindenkorra végleg elsöpörné a művirág-versidézet-kombókkal támadó politikai elitet. Mert az odáig rendben van, hogy ma van a nap, amikor a politikusok nemzetközileg imádják a női szavazóikat. De ha tényleg őszintén szeretik őket, akkor miért támadnak virtuális művirágokkal? 

Legyen ez egy szégyenpad, kezdődjön itt az elszámoltatás. Hátha megmozdul valami végre.

Addig is, amíg kikeverik a válaszcsapásnak szánt Molotov-koktélokat, nézegessék ezeket a gyönyörűségeket, borzadjunk el együtt: