Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

4 trafik, 4 ember, 4 fegyver

2014.03.10. 16:27
A rendőrség elfogta, a Pécsi Járásbíróság pedig hétfőn előzetes letartóztatásba helyezett négy férfit, aki a gyanú szerint négy nemzeti dohányboltot rabolt ki Baranyában a közelmúltban.

Hajdu István, a Pécsi Törvényszék szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a gyanúsítottak a bűncselekményeket Pécsett és egy Baranya megyei községben, fegyvernek látszó tárggyal követték el.

A négy férfit a bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte, mondván, tartani lehet attól, hogy elrejtőznek, megszöknek, befolyásolják a tanúkat, bizonyítékokat rejtenek el, esetleg újabb bűncselekményeket követnek el.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a rablók elfogásának részleteiről sajtótájékoztatón számolnak be kedden Pécsen.