Olivér
5 °C
8 °C

Anyja szúrhatta le a holtan talált csepeli férfit

2014.03.10. 11:57

Egy napon belül azonosította a rendőrség a vasárnapi, csepeli gyilkosság elkövetőjét, eszerint a középkorú férfival a gyanú szerint a saját anyja végzett - értesült a HavariaPress.

A XXI. kerületi Szatmári utca egyik lakásában a hétvégén találtak holtan egy 47 éves férfit, aki - a helyszínen talált nyomok alapján - gyilkosság áldozata lett. Az ingatlanban az áldozaton kívül hárman tartózkodtak, a csepeli járőrök ezért mindhármukat előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A tanúkihallgatások és az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, eszerint a középkorú férfit saját 67 éves anyja szúrhatta le. Az asszonyt ezért őrizetbe vették, és eljárást indítottak vele szemben, emberölés megalapozott gyanúja miatt, és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?