Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bekerült a kampányba a fehér por

2014.03.12. 16:22

Arról már korábban beszámoltunk, hogy kedden Schwartz Béla ajkai polgármeste és Tóth József, Polgár (Hajdú-Bihar megye) mestere is fehér porral teli borítékot találtak postaládájukban. De ma újabb közszereplők kaptak fenyegetést.

Az ATV információja szerint szerdán a Síp utcai Mazsihisz-irodába érkezett egy boríték, amit Zoltai Gusztáv elnök bontott fel. Az elnöknek címzett borítékban fehér por volt, de ártalmatlan, "valamilyen krétaporszerűség". A Síp utcába a katasztrófavédelem is kiszállt egy rövid időre.

Sőt, az Indexnek az MSZP sajtófőnöke, Ferencz Gábor elmondta, hogy ugyancsak szerdán a Kormányváltás XV. kerületi jelöltje, Móricz Eszter is kapott a helyi pártirodára címezve egy borítékot fehér porral, ami szerencsére ártalmatlannak bizonyult.