Félresikerült a James Bond-akció a Gerbeaud-házban

2014.03.12. 08:35

A Bors úgy tudja, hogy rendőrök, tűzoltók és mentők özönlötték el szombat hajnalban a budapesti Vörösmarty téren található Gerbeaud-házat, miután egy spanyol férfi több emeletnyit zuhant, és ráesett az üvegfödémre.

A lapnak egy informátor azt állította, hogy a spanyol férfi helyiséget bérelt a Gerbeaud-házban a legfelső szinten, ahová már csak a lift megy fel. "Szombaton hajnali négy körül támadták meg. Menekülni is próbált a támadói elől, de a labirintusszerű folyosókon nem tudott meglógni előlük, ezért drasztikus megoldáshoz folyamodott: egy elektromos kábelen kezdett el leereszkedni az emeletről éppen az alsóbb szinten található rendezvényterem fölött, de rázuhant a terem üvegfödémjére és életveszélyesen megsérült" – állítja az informátor.

Az épületet tulajdonló és működtető kft. nem volt hajlandó nyilatkozni az esetről, ahogy a mentősök sem mondtak semmit a férfi állapotáról. A rendőrség szerint azonban nem volt semmilyen üldözés az épületben, bár azt megerősítették, hogy egy embert valóban kórházba szállítottak a  házból, miután rázuhant egy üvegfödémre.

Mint mondták, az V. kerületi Rendőrkapitányság rongálás miatt indított eljárást. "Az ismeretlen tettes a gyanú szerint március 8-án hajnali 2 és 5 óra között behatolhatott az épületbe, és megrongálta az irodaházat" – mondta a BRFK szóvivője, aki azt is hozzátette, hogy a spanyol férfit egyelőre nem tudták kihallgatni, mert nincs olyan állapotban. A Bors szerint viszont nem tűnik életszerűnek, hogy egy 24 órás portaszolgálattal működő épületbe csak úgy behatoljon egy ember, aki aztán rázuhan a rendezvényterem üvegtetejére.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport