Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ünneplő statisztákat keresnek március 15-ére

2014.03.12. 13:04 Módosítva: 2014-03-12 13:06:36

Kikerült a Facebookra egy levél, amiben egy Apple Party nevű hoszteszügynökség március 15-ére statisztákat keres – írja a Cink.hu.

A levél szerint a Kossuth térre 9 órára (ez a zászlófelvonás ideje), a Múzeumkerthez 7 órára kell menniük a jelentkezőknek (itt fél tizenegykor mond beszédet Orbán Viktor), akiknek dress code-ot is előírtak: fekete vagy sötétkék – "nem koptatott és szaggatott!!!" – farmernadrág, fekete cipő és fekete kabát. Az ügynökség 800 forintos órabért fizet.

A Cink utolérte a levél feladójaként feltüntetett projektmenedzsert, aki cáfolta, hogy a toborzásnak köze lenne a Fideszhez. Mint mondta: "Mi van akkor, ha a mondjuk csak a találkozási pont a Kossuth tér és a Múzeumkert, és a munkát valahol máshol fogják végezni?"

Mint ismert, három éve kiderült, hogy a kormány bértapsolókat szerződtetett a múzeumkerti ünnepségre. A KIM hozzánk eljuttatot levelében azonban cáfolja, hogy most is erről lenne szó. Állításuk szerint a rendezvény lebonyolításáért felelős Valton Security alvállakozója mindössze 20 főt biztosít a programokhoz, és őket is csak olyan feladatokra, mint például vízosztás vagy útbaigazítás.