Jenő
-3 °C
6 °C

Nem maradt ideje meginni a felest

2014.03.13. 17:24

Egy közeli kocsmában, a bűntettet követő fél órán belül fogták el a rendőrök azt a férfit, aki megkéselt és kirabolt egy embert kisdombegyházi otthonában - értesült a HavariaPress.

Szerda délelőtt támadott rá kiszemelt áldozatára a 39 éves férfi. Hátulról közelítette meg áldozata házát, majd a melléképületben várta az alkalmas pillanatot. Közben egy lécet is talált, amiből szeg állt ki és ezt is magához vette. Az áldozat azonban időközben elment otthonról, így a gyanúsított úgy döntött, átkutatja a házát. Miközben bent volt az épületben, hazaért a házigazda, akire rátámadt. Többször megütötte és a késsel megszúrta, közben pénzt követelt tőle. Miután több mint 100 ezer forintot kapott, elmenekült.

A kirabolt férfi könnyű sérülést szenvedett. A rablót egy közeli kocsmában találták meg, éppen egy feles és egy sör rendelése közben fogták el. A beismerő vallomást tett férfit őrizetbe vették.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?