Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bocsánatot kért a szegedi graffitis

2014.03.18. 09:29
Személyesen ment el bocsánatot kérni az a szegedi graffitis, aki megkeserítette egy magánklinika igazgatójának az életét.

Novemberben jelent meg az első graffiti a szegedi Stefánia Klinika ablakán, amit éppen egy uniós pályázaton elnyert összegből felújítottak. Az ügyvezető igazgató 50 ezer forintot ajánlott annak, aki információval rendelkezik az elkövetőről.

A bejelentésre a graffitis újabb üzenettel válaszolt, azt fújta az ablakra, hogy "50 ezer f...sz". Az igazgatónő ekkor már rendőrségi feljelentést tett rongálás miatt, amiről a Szegedma.hu is beszámolt. A cikkre jelentkezett egy férfi, aki azt állította, bizonyítékai vannak az elkövetőről a rendőrség számára.

Bár a rongálás ügye a mai napig nem zárult le, a graffitis nemrégiben magától jelentkezett az igazgatónőnél. "“Bocsánatot kért a rendelőben, amit én el is fogadtam. Majd egy kéréssel fordult hozzám: szerette volna ledolgozni nálunk büntetése mértékét. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel” – nyilatkozta Juhászné Bartha Zsuzsanna a lapnak.