Bocsánatot kért a szegedi graffitis

2014.03.18. 09:29
Személyesen ment el bocsánatot kérni az a szegedi graffitis, aki megkeserítette egy magánklinika igazgatójának az életét.

Novemberben jelent meg az első graffiti a szegedi Stefánia Klinika ablakán, amit éppen egy uniós pályázaton elnyert összegből felújítottak. Az ügyvezető igazgató 50 ezer forintot ajánlott annak, aki információval rendelkezik az elkövetőről.

A bejelentésre a graffitis újabb üzenettel válaszolt, azt fújta az ablakra, hogy "50 ezer f...sz". Az igazgatónő ekkor már rendőrségi feljelentést tett rongálás miatt, amiről a Szegedma.hu is beszámolt. A cikkre jelentkezett egy férfi, aki azt állította, bizonyítékai vannak az elkövetőről a rendőrség számára.

Bár a rongálás ügye a mai napig nem zárult le, a graffitis nemrégiben magától jelentkezett az igazgatónőnél. "“Bocsánatot kért a rendelőben, amit én el is fogadtam. Majd egy kéréssel fordult hozzám: szerette volna ledolgozni nálunk büntetése mértékét. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel” – nyilatkozta Juhászné Bartha Zsuzsanna a lapnak.