Valér
-1 °C
0 °C

Újra nyomoznak Ophélie ügyében

2014.03.19. 06:48

Valami titokra bukkant a rendőrség, így mégsem zárják le a nyomozást a 2008 decemberében Budapesten eltűnt Ophélie ügyében. A francia diáklány rejtélyes halálával kapcsolatban olyan új információk jelentek meg, amelyek indokolttá teszik a nyomozás folytatását, de a rendőrség nem árulta el, milyen jelekre bukkant – írta a Blikk.

A lap úgy tudja, leginkább a lány barátja miatt hosszabbították meg a nyomozást április 8-ig. Paolo Pierre gyanús volt a rendőrségnek korábban is. Meglepő módon elutazott Magyarországról aznap, hogy kedvese eltűnt, de furcsa volt az is, hogy ezután két évig nem tudtak a nyomára bukkanni sem Olaszországban, sem Magyarországon. Végül körözést adtak ki ellene, és egy igazoltatás során találtak rá.

Ophélie Bretnacher francia cserediákként jött Magyarországra. 2008. december 4-én éjjel egy budapesti szórakozóhelyen látták utoljára, Paolo Pierre-rel. Útban hazafelé a Lánchídnál veszett nyoma. A lány holttestére 2009. február 12-én, a Csepel-sziget egyik öblében hajósok találtak rá. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!