Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Semmit nem tud kezdeni a rendőrség a házasságszédelgővel?

2014.03.25. 09:10
Hiába leplezte már le a sajtó, hiába vadásznak rá a Facebookon, hiába fogták már nem egyszer el a rendőrök, továbbra is szabadlábon van a nők átveréséből élő csaló, Cs. Gábor.

A 45 éves házasságszédelgő Cs. Gábor sokadik lebukása után is sorra szédíti a nőket – írja a Blikk. A férfi Budapesten kívül több vidéki városban is aktív, legutóbb Esztergomban látták. Tavaly nyáron külön Facebook-oldal jött létre, ahol a rendszerint a különféle álnéven „dolgozó” Cs. Gábor aktuális hollétét próbálták kideríteni, és ahová rendszeresen írtak az átvert, pénzzel lehúzott nők.

Úgy tűnik azonban, hogy hiába, hiszen a férfi továbbra is aktív. Igaz, februárban éppen a közösségi oldalon számoltak be arról, hogy a rendőrök a XI. kerületben elfogták – akkor Cziráki Zoltán álnevet használt és művészetterapeutaként „adta el” magát. A Blikk szerint azonban már megint szabadlábon van.