Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leteperte támadóját a fejszelopással vádolt darnózseli polgármester

2014.03.26. 09:30

Egy feldühödött helybeli rontott rá a darnózseli polgármesterre hétfő délután - írja a Kisalföld.hu. A férfi azzal vádolta a polgármestert, hogy ellopta a fejszéjét.

Fazekas Zoltán polgármester szerint támadójával már többször konfliktusba keveredett, a férfi hol azzal vádolta meg, hogy túl vékony tüzelőt adott neki, hol nem bírta kivárni, hogy megérkezzen a segélye, és számon kérte a pénz hollétéről.

"Mivel az ajtóm mindig nyitva van, könnyen be tudott jutni ide a férfi, és azonnal kiabálni kezdett. Azt ordította: „Küldtél oda embert, hogy lopják el a fejszémet." Aztán tovább sorolta a vélt sérelmeit. Például hogy a bank ellopja a pénzét, segítséget pedig senki sem nyújt számára. Eközben egészen az asztalomig jött előre. Teljesen áthajolt a bútorzat felett, s közben az arcomba ordibálta sérelmeit. Próbáltam nyugtatni, de ezt meg sem hallotta. Egyre csak azt hajtogatta, mind emeltebb hangon, hogy elloptam a fejszéjét. Erre távozásra szólítottam fel, és felálltam az asztal mögül, hogy kikísérjem. Ekkor szemből hirtelen megragadta a mellényemet, és így kezdett ordítozni velem. Védekezés közben sikerült a földre tepernem, miközben a kollégáim hívták a rendőrséget" - mondta a lapnak Fazekas. 

A férfit a rendőrök meghallgatták, majd a mentők kórházba szállították. Fazekas szerint a férfinek nem büntetésre, hanem segítségre van szüksége. Az ügyben ugyanakkor a mosonmagyaróvári rendőrök eljárást indítottak hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt.