Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szirénázó rendőrautó ütközött Dorogon

2014.03.26. 18:15
Négy ember, köztük két rendőr megsérült, amikor egy szirénázó rendőrautó és egy személygépkocsi összeütközött szerda délután Dorogon, jelenti az MTI.

A közlemény szerint a budaörsi rendőrök egy személygépkocsit üldöztek. Az autót Pilisvörösváron akarták megállítani, de a jármű a jelzés ellenére továbbhajtott, ezért a járőrök üldözni kezdték a 10-es főúton. A rendőrök Dorog belterületén haladtak, amikor egy kereszteződésben egy másik személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzést használó rendőrautónak, és a két jármű összeütközött.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 10-es útnak a városon átvezető szakaszát teljes szélességében lezárták, a sérülteket - köztük a civil személyautó két utasát - a mentők kórházba vitték.

A Budapest felől érkezők a Gorkij úton, a Tokodaltáró felől érkezők az Esztergomi úton át tudják a lezárt szakaszt elkerülni. A baleset körülményeit az esztergomi rendőrkapitányság vizsgálja - közölte a rendőrség.