Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fidesz a Bálnában, a Kormányváltók a Jókai utcában várják az eredményeket

2014.03.27. 10:45 Módosítva: 2014-03-27 13:58:03

A Magyar Nemzet megtudta, hogy április 6-án a Duna-parti Bálnában tartja hivatalos eredményváró rendezvényét a Fidesz. Az épületben a párt testületei - köztük az elnökség -, annak vezetői, a meghívott vendégek és a sajtó munkatársai várják majd az eredményeket.

A lap biztos forrásokból úgy értesült, hogy Orbán Viktor várhatóan nemcsak az épületben, hanem a résztvevők számától függően az előtte lévő téren is beszédet mond majd. De a Nemzet szerint a rajongók az Erzsébet téren is gyülekeznek majd - bár ezt a rendezvényt nem a Fidesz szervezi.

Az Index úgy tudja, hogy a baloldali ellenzék jelöltjeinek egy része napközben - mivel most nem lesz kampánycsend - kampányolni fog. Az MSZP vezetősége a Jókai utcai pártházban, az Együtt-PM-é a Madách téren, a Demokratikus Koalícióé pedig egy belvárosi romkocsmában lesz urnazárásig.

De a Kormányváltók este közösen tartanak sajtótájékoztatót, valószínűleg a szocialisták Jókai utcai pártházában, mivel az a legnagyobb befogadóképességű épület.

Az LMP a Bajcsy-Zsilinszky úti pártirodában, a Jobbik a Kongresszusi Központ Bartók termében tartja saját rendezvényét.