Afrikai méreg végezhetett Welsz Tamással

2014.03.31. 21:41

Egzotikus, kígyótól vagy póktól származó, peptid alapú méregtől halt meg Welsz Tamás, írja a Blikk egy igazságügyi orvosszakértőre és a PestiSrácok.hu információra hivatkozva. 

A PestiSrácok nyomozói és orvos szakértői körökből úgy értesült: a hamis bissau-guineai útlevelekkel is seftelő üzletember szervezetében peptid alapú toxint találtak, amely afrikai mérgek hatóanyaga. A Blikk úgy tudja, szakértői vélemény legkorábban péntekre várható.

A lap már múlt héten is azt írta, egyre valószínűbb, hogy Welsz nem természetes halált halt. A Sólyom Airways megmentőjeként feltűnő üzletember, akit az Interpol panamai csalásai miatt körözött, és a közelmúltban a Simon-ügy miatt került a hatóságok látókörébe, egy rendőrautóban lett rosszul és halt meg néhány héttel ezelőtt. 

Korábban több olyan pletyka is keringett, hogy Welsz bevett valamit, és ezért halt meg, miután több ezer dokumentumot átadott a rendőröknek. A peptid alapú mérgeket azonban nem bevenni kell, mert a véráramban hatnak, tehát egy seben keresztül kell a szervezetbe jutniuk, írja a Blikk egy szakértőre hivatkozva. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport