Ki a legszexibb férfi jelölt idén?

2014.04.06. 00:24
Nem csak bombanők, hanem szuper pasik is küzdenek a parlamenti mandátumért. Olvasóinkat kértük, küldjék el kedvenceiket, és mi is nézelődtünk egy kicsit, és csináltunk egy összeállítást a legszexisebb férfi jelöltekből (ahogyan a Velvet is). ABC-sorrendben, a teljesség igénye nélkül válogattuk össze a legvonzóbb indulókat, akik bájaikkal többletszavazatokat zsebelhetnek be vasárnap. Tegye félre pártpreferenciáját, és kizárólag esztétikailag ítélje meg őket!

Bajnai “György” Gordon

Sokak szerint cuki, bár nekem nem tetszik. A kisfiús kinézetet viszont azzal kompenzálja, hogy viszonylag jól öltözködik. Tudták, hogy valójában Györgynek hívják? Még így is tetszik?

Farkas "Berci" Bertalan

Az űrhajós legutóbb az MDF jelöltjeként indult, a szín megmaradt, és most a Zöldek Pártját erősíti. Csábereje az elmúlt években mit sem apadt, még mindig jól néz ki. Bírja az életet, mi pedig őt. 

Fodor “Foxy” Gábor

A Magyar Liberálisok Pártja vezetőjének melegséget sugárzó tekintete senkit nem hagy kellemes bizsergés nélkül. Sudár termete, laza hajviselete miatt még mindig a legsármosabb politikusok közé sorolhatjuk.

fodor gabor fb

Gyurcsány “Feri” Ferenc

Sokan kérdezik: milyen Feri? Hát aki idős nők ezreit a lábáról leveszi. Igazság szerint a “futottak még” kategóriából hoztam fel őt, és többet nem is szeretnék róla beszélni.

A liberális házasság vége

Karácsony “Szilveszter” Gergely

Ő az egyik leghelyesebb politikus. Sőt, a szülei még viccesek is, mert Karácsonyként második keresztneve a Szilveszter.

karacsony gergely fb

Kecskés "Kecskés" Gábor

Annyit tudunk a Zöldek jelöltjéről, hogy Salgótarjánban született 1992-ben, azaz barely legal. Azt írja magáról, hogy sportember és internetes kereskedelemmel foglalkozik. Jól teszi.

kecskes gabor zoldekpartja
Fotó: Zoldekpartja.hu

Kocsis “Szépfiú” Máté

A Fidesz indulója szinte már túl szép ahhoz, hogy politikus legyen. Inkább olyan, mint egy festmény. Felfigyel rá az ember, és nemcsak akkor, amikor meghökkentő intézkedéseket vezet be. Külsőre amellett, hogy jóképű, még aranyos is.

kocsis mate fb

Lázár “Alfahím” János

Nálam a győztes már meg is van. Ő az egyetlen olyan politikus, akiről még a Fideszt elutasítók is beismerik: ez a FÉRFI tényleg jól néz ki. Az alfahím megjelenésén még tudna kicsit dobni egy rendes stylist, bár így sincs oka panaszra szívdöglesztés ügyében. Nemrég hirtelen szakállt növesztett. Ez a húzás abszolút nem jött be, de szerencsére hamar korrigálta a hibát, és megborotválkozott. Férfi nemi hormonban itt aztán nincs hiány.

Miklós "Ralph" Attila

Attilát az intellektuális típust kedvelő hölgyek figyelmébe ajánlom. Az MSZP jelöltje amellett, hogy majdnem úgy néz ki, mint Ralph atya a Tövismadarakból, munkái mellett felsőfokú marketing-végzettséget szerzett, most pedig pszichológia-államvizsgára készül. Ráadásul bokszol és vízilabdázik is. Mi kell még?

miklosi attila fb

Nemény “Kemény” András

Az MSZP őt jelölte a versenyre a párt soraiból. Végül is Mesterházy Attilánál tényleg jobban néz ki. A tekintetén az látszik, hogy különösen éber, érdeklődő ember, biztos jófej. Fotókon annyira nem érvényesül, de élőben bizonyára sármos, főleg piros szegfűvel a kezében lehet ellenállhatatlan. Facebookja szerint sportos, nemrég két kört futott a szombathelyi Csónakázó tónál.

nemeny fb

Nyitrai Zsolt

A snájdig fiatalember már kinőtt a Dj Nyitrai-korszakából, de még így is a lazább, kellemesebb küllemű politikusok közé sorolhatjuk. Mindig jól öltözött, haj belőve, ahogy kell.

nyitrai fb

Paul Tamás, a titkos befutó

Paul Tamást “a nők bálványa” címszóval küldték be a versenyre. 15 évig volt tűzoltó, most pedig a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának országgyűlési képviselőjelöltjeként éleszti fel a lángot a nőkben. Ezen kívül a Flórián Band frontembere és az Ügynökök a paradicsomba mennek című film egyik szereplője. Innen a Flórián térről üdvözöljük őt.

Pörzse “Hot” Sándor

Nem véletlenül volt televíziós műsorvezető, és nem véletlenül lett jobbikos politikus sem. Ezt a sármcunamit vétek lenne elrejteni a nyilvánosság elől.

porzse fb

Staudt "Mackó" Gábor

A Jobbik jelöltje egyszerű, mackós, férfias.

Szatmáry “Szellő” Kristóf

A politikai élet Szellő Istvánjaként aposztrofálom, facebookos profilképéről a híres bemondó jut eszembe. A gazdaságszabályozásért felelős államtitkár nemcsak a gazdaságot szabályozza, hanem a női tekinteteket is: önmaga felé.

szatmary fb

Tenk “Jú” András

Nem sok fotó lelhető fel róla, de azokon nem néz ki vészesen. Az LMP jelöltje katonás keménységet sugároz.

Tóbiás “Éliás” József

Az MSZP Tóbija mágnesként vonzza a női szemeket. Erős vonzereje inkább élőben mutatkozik meg, a fotókon nem igazán jön ki az a sok-sok sárm. Nem véletlenül szült neki gyereket az egykori egzotikus szexszimbólum, Rába Tímea.

Vona “Jávor Pál” Gábor

"Ha elindul a Vona, a szívem majdnem megszakad" – énekli Demjén Ferenc a híres számában, és igaza is van. A Jobbik elnöke nagyon jól néz ki, férfias erőt sugároz, fekete szemei kereszttüzében szinte megsemmisül az ember lánya. Megdöbbentően hasonlít Jávor Pálra, és csak úgy dől belőle a tesztoszteron. Annyira jól néz ki, hogy valaki már egy “Vona Gábor is gay” blogot is létrehozott, ebből is látszik, hogy még a vele azonos neműek érdeklődését is felkelti.

Zsiga-Kárpát Dániel, a magyar Putyin

A jobbikos Zsiga-Kárpát Dániel meglehetősen figyelemreméltó izomzattal rendelkezik – hívta fel a figyelmet egy olvasónk egy lehetséges nyertesre. Budapest 10. számú választókerületének jelöltjeként indul.

z karpat 640

A bónusz versenyző a szenior kategóriában pedig:

Baja ”Bájos” Ferenc

Az MSZP régi motorosát azért jelöltük, mert nagyon jó a profilképe Facebookon. Ha jobban kinézne, ki is esne. Ha alaposan szemügyre veszi a képet, Ön is észreveheti benne a szexisséget:

baja feri love.gif
Fotó: szarvas

Ki a legszexibb jelölt 2014-ben?