Mégis elkapják Balla Irma gyilkosát?

2014.04.09. 06:31

Újra vizsgálja a rendőrség, hogy köze lehetett-e D. Lajosnak Balla Irma fideszes képviselőnő meggyilkolásához – tudta meg a Blikk.

A lap emlékeztet rá, hogy a betörésekből élő férfi korábban kétszer is bevallotta a rendőröknek, hogy ő követte el a szörnyűséget, mivel azonban visszavonta vallomását, mégsem vették azt figyelembe. 

D. Lajos ráadásul a pártfogójának is bevallotta a gyilkosságot. Ezt ő jelentette is akkor a férfit első fokon elítélő bírónak, ám D. Lajos vallomásait senki nem vizsgálta. A rendőrség arra hivatkozott, hogy a férfi csak azért ismerte be a gyilkosságot, hogy legalább a tárgyalás idejére kikerüljön néhányszor a börtönből, ahová betöréses lopásokért és szemérem elleni erőszakért csukták. A bíró úgy vélekedett, a részleteket bárki olvashatta az újságokban.

Igen ám, de amelyekről D. beszélt, azokról semmi nem jelent meg, és csak az tudhatja, aki bent járt az áldozat lakásában. Sőt, D. Lajos édesanyja is azt vallotta, a fia a tragédia napján részegen jött haza, és adott neki 20 ezer forintot. Pont ennyi pénz hiányzott Balla Irma asztaláról.  

A képviselőnő meggyilkolásával évekig a fiát vádolták. Schönstein Sándor pszichésen tönkrement az alaptalan vádak miatt, amiért kártérítési pert indított.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport