Nem viccelt az ovis, tényleg kincset talált

2014.04.14. 08:39

Minden szülő megélte már, hogy gyermeke kipirosodott arccal rohan ki a homokozóból, hogy bejelentse: kincset találtam! Aztán a kincsről általában kiderül, hogy berozsdásodott söröskupak, mocskos 1 forintos, netán összeszáradt kutyakaka.

Egy II. kerületi ovis viszont valódi kincset talált pénteken egy dobozban: összesen 300 grammnyi aranylemezt. A Bors szerint a gyerek az aranyat az intézmény udvarán, a kerítés melletti területen a földön találta meg, és elbüszkélkedett vele az óvó néninek. Az óvónő kihívta a rendőröket, akik lefoglalták a kincset. Most vizsgálják, hogy bűncselekményből származik-e.

A Bors információit a BRFK megerősítette a lapnak, azt viszont nem kívánták elárulni, hogy melyik budai óvodában történt az eset.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla