Ivó, Milán
EUR 386,20 Ft
USD 367,90 Ft
5 °C
26 °C

Kirámolták Welsz Tamás lezárt irodáját

2014.04.22. 07:45

A gyanú szerint Welsz Tamáshoz közel álló ismeretlenek betörtek a Simon-ügy koronatanújaként elhíresült üzletember rendőrség által lepecsételt irodájába, és a páncélszekrénytől kezdve a bútorokon át a lámpákig mindent elvittek, írja a Blikk. A Hvg.hu viszon rendőrségi forrásokra támaszkodva viszont azt írja, hogy a betörők nem jártak sikerrel, amikor megpróbálták felfeszíteni az ajtót, és az irodában egyébként sem volt semmiféle széf.

A lap információi szerint a páncélszekrényben mintegy 30 millió forintnyi készpénz volt különbözős valutákban, illetve voltak benne iratok is.

A rendőrség korábban az irodában és a páncélszekrényben található minden tárgyról leltárt készített, és sok mindent magával is vitt a nyomozás folytatásához. 

A betörés a Welsz halála utáni indult örökösödési eljárásban is okozhat problémákat. Az üzletember hátramaradt vagyonára apja és lánya is igény tart. Welsz egy másik, az érdi házában tárolt széfjét a Blikk információi szerint volt élettársa, az Interpol által körözött Horty Andrea ürítette ki. 

Welsz Tamás egy rendőrautóban halt meg, amikor a hatóságokkal együttműködve Simon Gábor volt MSZP-s képviselőre terhelő bizonyítékokat adott át a rendőrségnek a politikus afrikai bankszámlájával kapcsolatban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek