Hallo, Komárom-Esztergom megye! Ittas vezetők száma?

2014.05.03. 10:22

Jász-Nagykun-Szolnok megye, szervusztok, itt a Központ. Történt valami említésre méltó nálatok az elmúlt órákban?

Szervusz, Központ. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság uzsora-bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indított L. László 41 éves és L. László 23 éves tiszaszentimrei lakosok ellen. Igen, mindketten L. Lászlók. 2010 nyarától rendszeresen magas kamatú kölcsönöket adtak egy 60 éves helyi lakosnak, már alig tudott emiatt megélni.

Köszönjük, Jász-Nagykun-Szolnok megye. Győr-Moson-Sopron, nálatok mi a helyzet? 

Központ, jelentjük, hogy tegnap este az M1-es autópályán megállítottunk egy Toyota taxit. Két koszovói állampolgár akart illegálisan Ausztriába menni. 

Taxival? Bravó. Egyéb?

Lebuktattunk három palesztint is, akiket szintén tegnap este ellenőriztünk a hegyeshalmi vasútállomáson. Egy Ausztriába közlekedő nemzetközi vonat utasaiként, okmányok nélkül próbáltak külföldre utazni.

Gratulálunk a sikeres akciókhoz! Legyetek résen továbbra is! Csongrád megye? Jó reggelt! 

Üdv, Központ! Nálunk is illegális határátlépők próbálkoztak, Egy szerbiai embercsempész segítségével akart Ausztriába jutni az az 5 illegális migráns, akiket Mórahalmon fogtunk el elsején. 

Szép munka! Somogy, ébren?

Jelen! Nálunk egy esemény történt. A tulajdonos csak akkor tudta meg, hogy ellopták a kerékpárját, amikor már visszaadtuk. A tolvaj tolta, mint a lopott biciklit, értitek, ugye?

Sírunk a röhögéstől, köszönjük! Nyugis napot kívánunk! Komárom-Esztergom megye, nálatok is hasonló izgalmak voltak?

Központ, nem tudjuk mi történt, valami lehetett a levegőben. Tudjátok, fokozott ellenőrzést tartunk, sok a piás sofőr. Na, meg is lett az eredménye. A dorogiak megállítottak egy autót Csolnokon. A szonda pozitív lett, de ez még csak hagyján, nem voltak a sofőrnél iratok. Az ész megáll.

Kb. ugyanez Tatabányán. Kacsázik az autó az úton,  persze, hogy ennek a sofőrje is ivott. Műszaki lejárt, jogsi dettó. De ezzel még nincs vége. 

Egy másik index nélkül kanyarodott. Megállítottuk, hogy figyelmeztessük, és még neki állt feljebb! Na, persze neki is lejárt a forgalmija, meg a jogsija, és, nem fogjátok elhinni, ő is ivott

Elképesztő! szerencse, hogy ti észnél voltatok! Szép napot! Hajdú-Bihar, mondjátok, hogy nálatok nyugi volt!

Ááááá, dehogy! Hajdúsámsonban mi is részeg autóst fogtunk, ráadásul ki sem volt világítva.

Örülhet, hogy ép bőrrel megúszta! Köszönjük a bejelentkezéseket! Szolgáljatok és védjetek!