Meztelen férfi őrjöngött az ELTE-n

2014.05.13. 17:02 Módosítva: 2014.05.13. 18:28

Egy félmeztelen férfi randalírozott kora délután az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, írja az Origo.hu .

A srác teljesen nyugodtan tanult egész nap a könyvtárban. A könyvtáros néni mondta utólag, hogy sokszor járt ki meg be, és mindig elkérte a kis papírját, majd egyszer csak visszajött már mezítláb volt, félmeztelen és egy amerikai focilabda volt a kezében.

 – mondta az Indexnek az egyik könyvtárban tanuló szemtanú.

Szerinte a könyvtárban mondták a félmeztelen férfinak a hallgatótársai, hogy „menjünk ki“,  de ő csak kóválygott ott, majd kiöntött valami vizet az asztalra, felkapott egy kukát és beleköpött. 

Amikor kiment a könyvtárból az egyetemi büfében fújt paprikaspray-t, majd a tantermekben kezdett rohangálni. Az Index egy szemtanútól úgy tudja, hogy a férfi félmeztelenül, rögbilabdával a kezébe berohant egy terembe, a nyálával felírt egy négyest a táblára, levette a zokniját, lerakta egy székre, és elfutott.

Később a férfit négy társa vezette ki az épületből, majd valószínűleg rosszul lett, mivel összeesett egy közeli étterem bejáratánál. Az Index szemtanúja szerint a férfit innen vitték el a mentők az ágyhoz szíjazva, a rendőrök is az Egyetem térre érkeztek, és az egyetem folyosóin megkezdték a tanúk kihallgatását.