János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kezdődik a Heti Lottóshow az Indexen!

2014.05.17. 21:18

Üdvözöljük kedves Olvasóinkat. Ez itt a Heti Lottóshow, az Index lottószámértesítő magazinműsora.

„Ez meg mi az isten?” – kérdezhetik az antiklerikális terminológiában jártas érdeklődők. A válasz egyszerű: a Szerencsejáték Rt. hetente megrendezett sorsolásos játékának trash elemekkel körített végeredmény-ismertetése. Nagyjából olyan, mint a tévében, csak nálunk jobb a zene: 

A sorsolást a hivatalos lottóshow-n géppel vagy kézzel végzik. Az utóbbinál egy fehér kesztyűs ember húzza ki a gömböket, de jó tudni, hogy nem minden lottóhúzás, ami fehér kesztyűvel és golyóhúzogatással jár. A gépi sorsolásnál furmányos pneumatikus rendszerek, plexigömbök, idegbeteg módon pattogó kis labdacsok és laboratóriumi egereknek tervezett csövek helyettesítik az embert. De a közjegyző azért hús-vér személy.

A 20. héten megtartott ötöslottó-sorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki:

2 (kettő)

27 (huszonhét)

28 (huszonnyolc)

32 (harminckettő)

90 (kilencven)

Öttalálatos szelvény nem volt, bár ezen nem lepődtünk meg, ennek az esélye nagyjából 1 a 44 millióhoz. A négyesek  1 784 205 forintot vihetnek haza. A háromasokért 21405 forint jár, a kettesekért 1360. Volt egy szerencsés flótás is, aki a joker-találatáért 41 441 925 forintot kapott.

Jó éjszakát kívánunk.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!