Motorost ütött el és autókat tört össze az ámokfutó BMW-s

2014.05.23. 10:16 Módosítva: 2014.05.23. 12:32

Egy 25 éves ámokfutó autós okozott balesetet a 41-es út Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszán péntek délelőtt. A BMW-s Nyíregyházáról Napkor felé haladva hátulról ütötte el a motorost, majd továbbhajtott. A motoros könnyebb sérülésekkel megúszta az esést. Egy szolgálaton kívüli mentős látta el.

A rendőrök üldözőbe vették. A BMW Napkor után, Apagynál visszafordult az úton, és Nyíregyháza felé száguldott. A rendőrök biztonsági okokból leállították az úton a forgalmat. Az autósokat arra kérték, hogy hagyják el a kocsikat.

20140523 092025 resized 1
Fotó: Police.hu

Erre az elővigyázatosságra szükség volt, mert a BMW  200-zal száguldott. A BMW először a forgalomelterelést végző rendőrautót súrolta. Az autó mellett álló rendőr még éppen idejében félreugrott, a száguldozó majdnem elütötte. A BMW ezután szemből nekicsapódott egy Mercedesnek, ami nem tudott lehúzódni az útról. A Mercedes sofőrje súlyosan megsérült.

Az ütközéstől a BMW az árokba borult. Az ámokfutót a rendőrök szedték ki az autóból, majd a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba vitték. Sszakértők vizsgálják, hogy a 25 éves férfi állt-e valamilyen szer hatása alatt.

20140523 091503
Fotó: Police.hu

 A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére több órára le kellett zárni a 41-es út Nyíregyháza és Napkor közötti szakaszát. A 25 éves nyíregyházi férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása, közúti baleset okozása és közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport