János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vádat emeltek 9 székesfehérvári díler ellen

2014.05.23. 10:32

A Székesfehérvári Járási Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott hat díler ellen, további egy vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, két vádlottal szemben pedig próbára bocsátást indítványozott.

A vád szerint közülük ketten mintegy 6 éve speedet, extasyt, valamint mefedront értékesíttek, a többi vádlott egy része pedig augusztusban Székesfehérváron és Várpalotán speedet, MD és MDMA tartalmú extasyt, valamint mefedront terített. A vádlottaknak az értékesítésben egy nő is segített. 

A vádlottak egy része ott volt abban a székesfehérvári lakásban augusztus 17-én, ahol kábítószer túladagolás miatt meghalt egy 25 éves nő. Mint azt mi is megírtuk, az elhunyt nő és az élettársa, T. Gergely, valamint S. Nikoletta és K. Zsolt együtt italoztak, és kábítószert fogyasztottak. Miután a S. Nikoletta és K. Zsolt elmentek, a nő rosszul lett, majd meghalt. A székesfehérvári nyomozók a lakásban extasyt és fehér port foglaltak le. 

Az ügyészség szerint hat vádlott vizeletében kábítószert mutattak ki, a házkutatásokon pedig a csekély mennyiséget meghaladó drogot foglaltak le.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!