Kiflit sikkasztottak, hogy a malacnak adják

2014.05.25. 08:26

A police.hun olvastuk az évszázad bűntényét: A szolgálaton kívüli körzeti megbízott figyelt fel Vérteskethelyen három férfira 2014. március 21-én este, akik egy teherautóból egy utóba pékárut pakoltak át. Azonnal értesítette a kollégáit, akik perceken belül a helyszínre értek. M. Gyula és G. Gábor bevallotta a rendőröknek: a szállítmány a munkáltatójuk tulajdona és engedély nélkül akarták eladni H. Andrásnak, aki a malacainak adta volna eleségnek.

Visszaeső, veszélyes pékárudílerek

A három férfit a járőrök előállították a Kisbéri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az 50 éves M. Gyula és a 28 éves G. Gábor gyanúsítotti kihallgatásán bevallotta, hogy az elmúlt két hónapban már háromszor adtak el pékárut a 62 éves H. Andrásnak.

A Kisbéri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. András ellen orgazdaság vétség, M. Gyula és G. Gábor ellen pedig orgazdaság és sikkasztás gyanúja miatt folytatott eljárást. A rendőrség az ügyben a büntetőeljárást május 22-én befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.