Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elő a strandpapuccsal!

2014.06.02. 19:14

Keddtől melegszik az idő, és a felhők mögül már több órára is ki-kisüthet a nap. Bár a nyugati és a keleti határszélen akár zápor, és zivatar is előfordulhat, de ettől nem kell nagyon megijedni, mert úgy tűnik, hogy véget ért az októberre emlékeztető időjárás, kedden már akár 20-25 fok is lehet.

Szerdára azt az örömteli előrejelzést tette az OMSZ, hogy

alapvetően napos időre számíthatunk kevés fátyolfelhővel.

Ugyan némi zápor, zivatar most is megzavarhatja a 23-27 fokos nyári meleget. Csütörtökön is alapvetően napos időre számíthatunk, de a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében zivatarra is készülni kell. Viszont egyet megint kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, immár 24-28 fokot is mutathat.

Mivel a meteorológusok biztosat általában 3 napra előre tudnak mondani, de azért jegyezzük le, hogy péntekre és a hétvégére 24-30 fokos meleget ígérnek.