Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Erdőbe dugták a lopott banánt, de őket is meglopták

2014.06.04. 18:20

Kedden éjjel értesítették a rendőröket, hogy betörtek a debreceni, Sámsoni úti zöldségesbe. A két betörő ott felejtette a biciklijét az üzlet előtt, a járőrök pedig néhány utcával arrébb meg is találták a tetteseket, írta a police.hu.

betores4 2
Fotó: Police.hu

Az egyikük, L. Gábor elmondta, M. Dávid mászott be és lopta el a zöldséges üzletből a digitális mérleget, a déli gyümölcsöket és más értéktárgyat, ezeket egy közeli erdőben rejtették el. Meg is mutatták a rejtekhelyet a rendőröknek, de mire odaértek már valaki elvitte onnan a lopott banánokat és narancsokat, és egyéb értékeket.

betores1 5
Fotó: Police.hu

A Betörési Alosztály munkatársainak L. Gábor a helyszíni kihallgatásán megmutatott további 14 családi házat, társasházi lakást és üzletet Debrecen belterületén, ahová korábban betört. A nyomozók egyébként L. Gábort aznap egy másik ügyben is gyanúsítottként hallgatták ki, mert  M. Ferenccel közösen az egyik társasház földszinti ablakán bemásztak, miközben az ott lakók aludtak. A két tettes a lakásból ellopott egy pénztárcát, egy GPS készüléket és más elektronikai cikkeket, majd észrevétlenül távoztak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?