Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Közvetlenül a baleset előtt fotózták le a Miskolctapolcán bobozó fiatalokat

2014.06.04. 15:41

Az alábbi képek másodpercekkel azelőtt készültek, hogy a Miskolctapolcán bobozó debreceni diákok egyike életveszélyes sérülést szenvedett egy balesetben. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz, de az üzemeltetők szerint a diákok nem tartották be a szabályokat. A képek a bobpálya végén készültek, ahol minden lecsúszóról képet készít egy automata gép.

Az első két képen látszik, hogy két bob „vonatozott”, vagyis szorosan egymás mögött jött le a pályán, ami az üzemeltetők elmondása szerint tilos, mert balesetveszélyes.

Sramkó Pál, a cég egyik ügyvezetője korábban azt mondta az Indexnek, hogy több helyen táblák is figyelmeztetnek arra, hogy legalább 25 méter távolságot kell tartani a bobok közt. Ennek ellenére három fiú szorosan egymás mögött csúszott le.

Ezen a képen a később életveszélyes sérülést szenvedett fiú látható. Sramkó azt mondta, hogy „a fotó alapján úgy tűnik, hogy a sebességet szabályzó fékkart a lábával kitámasztotta, teljes sebességgel jött le a három bob után.”

A balesetről a rendőrség nem adott ki részletes információkat, csak annyit közöltek, hogy az egyik miskolci kórházból kapták a bejelentést kedden reggel fél kilenckor. Sramkó azt mondta, hogy úgy tudja: a balesetet szenvedett fiú állapota javult kedd óta.