Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felkötötte magát a magyarbánhegyesi gyilkos a rendőrségen

2014.06.04. 08:32

Felakasztotta magát a rendőrségen a magyarbánhegyesi gyilkos, aki egy  családi konfliktus  miatt két embert megölt, két másikat pedig életveszélyesen megsebesített. A  Blikk  információi szerint az öngyilkossági kísérletet a rendőrök megakadályozták és T. Lajos újraélesztették.

A Blikk szerint a férfi hozzátartozói már korábban jelezték a fegyintézetnek, ahol fogva tartották a férfit, hogy öngyilkos akar lenni. A fegyőrök szigorú őrizet alatt tartották T. Lajost, „gyakorlatilag ötpercenként ellenőrizték”.  Nemrég azonban átszállították a rendőrségre, hogy kihallgassák, itt pedig egy rövid időre egyedül hagyták.

A ruháiból sodort kötelet, hurkot készített és egy bútorhoz erősítette és így akasztotta fel magát. A rendőrök találtak rá a férfire, akit újraélesztettek. A Blikk információi szerint T. Lajost kedden Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállították, ahol orvosszakértői vélemény készül az elmeállapotáról. Hat hónapig biztosan itt marad, majd megvizsgálják, hogy vissza lehet-e vinni a börtönbe, írja a lap.