Felkötötte magát a magyarbánhegyesi gyilkos a rendőrségen

2014.06.04. 08:32

Felakasztotta magát a rendőrségen a magyarbánhegyesi gyilkos, aki egy  családi konfliktus  miatt két embert megölt, két másikat pedig életveszélyesen megsebesített. A  Blikk  információi szerint az öngyilkossági kísérletet a rendőrök megakadályozták és T. Lajos újraélesztették.

A Blikk szerint a férfi hozzátartozói már korábban jelezték a fegyintézetnek, ahol fogva tartották a férfit, hogy öngyilkos akar lenni. A fegyőrök szigorú őrizet alatt tartották T. Lajost, „gyakorlatilag ötpercenként ellenőrizték”.  Nemrég azonban átszállították a rendőrségre, hogy kihallgassák, itt pedig egy rövid időre egyedül hagyták.

A ruháiból sodort kötelet, hurkot készített és egy bútorhoz erősítette és így akasztotta fel magát. A rendőrök találtak rá a férfire, akit újraélesztettek. A Blikk információi szerint T. Lajost kedden Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállították, ahol orvosszakértői vélemény készül az elmeállapotáról. Hat hónapig biztosan itt marad, majd megvizsgálják, hogy vissza lehet-e vinni a börtönbe, írja a lap.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport