Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Negyvenöt ember lakoltattak ki Jászladányban

2014.06.04. 22:46

Hazatérhetett az a negyvenöt ember, akinek egy utcai gázvezeték szivárgása miatt kellett átmenetileg elhagynia otthonát Jászladányban – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerda este az MTI-vel. S. Tóth Anikó elmondta: miután a gázszolgáltató szakemberei a közvetlen veszélyhelyzetet megszüntették, mindenki hazatérhetett otthonába.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gázszivárgást a város Szélmalom utcájában észlelték, ahol a műszaki mentést jászkiséri tűzoltók végezték. Az érintett területen száz méter sugarú körben kikísérték a lakókat otthonaikból addig, amíg elzárták és kijavították a sérült vezetékszakaszt. Az intézkedés tizenkét lakóházat és összesen negyvenöt embert, köztük tíz gyermeket érintett, akik átmenetileg rokonaikhoz, szomszédaikhoz mentek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?