Vádat emeltek a szomszédját agyonverő rendőr ellen

2014.06.04. 10:40

Vádat emelt az ügyészség a rendőr ellen, aki tavaly decemberben agyonverte 72 éves szomszédját. Az Egri Nyomozó Ügyészség szerint az Andornaktályán élő 32 éves hivatásos rendőr törzsőrmester gyerekkorától kezdve ismerte a szomszédot, akivel haragos viszonyban voltak.

Több hatósági eljárást is indítottak egymás ellen, később a rendőr elköltözött, de a szüleit továbbra is látogatta. Ilyenkor sértegette és gúnyolta a sértettet, illetve annak házastársát, írja az MTI.

December 16-án a vádlott rendőri intézkedést kért, mert szerinte a 72 éves bácsi kromofággal leöntötte a háza falát. Később viszont arra gondolt, hogy személyesen rendezi a problémát, ezért kutyasétáltatás közben a háza mögötti területen egy feltehető szóváltás után agyonverte egy rúddal a férfit.

A rendőr másnap reggel telefonon jelentette a történteket szolgálati elöljárójának, azt követően őrizetbe vették őt, majd elrendelték az előzetes letartóztatását. Az ügyészség bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport